Tina Raičević je u svijetu komunikacija od svoje 11-e godine, kada je bila novinarka saradnica u emisiji Radio radoznalica koja se svake nedjelje emitovala na Radiju Antena M. Već tada je znala da će joj novinarstvo biti životni poziv. Uslijedile su i druge emisije, dječje i tinejdžerske.

Nakon završene podgoričke gimnazije upisala je novinarstvo na Političkim naukama, i diplomirala sa najvišom ocjenom na temi „Medijsko izvještavanje o temama organizovanog kriminala u Crnoj Gori“. Već na studijama počela je raditi u ND Vijesti u spoljnopolitičkoj redakciji, a nakon nepune dvije godine postala je član prvog tima najuticajnijeg medija u Crnoj Gori TV Vijesti, gdje je provela 8 godina.

U početku je radila kao reporter za informativni program, a nakon par godina kao urednik i voditelj licencirane emisije „Piramida“. Nakon toga imala je i autorske emisije „Iz mog ugla“ i „Petkom u 8“ u kojima se bavila društveno-političkim životom u Crnoj Gori.

Istovremeno, bila je jedan od osnivača i potpredsjednica Sindikata medija u okviru Unije slobodnih sindikata u Crnoj Gori. Od oktobra 2015-e dio je tima agencije TRUST. U međuvremenu, prošla je obuku u školi za PR i komunikacije CEPI. Iskustvo koje je stekla dugogodišnjim radom u medijima i treninzi iz oblasti komunikacija otvorili su put lijepoj i uspješnoj saradnji sa klijentima koje trenutno zastupa.

Udata je i ponosna majka 6-godišnje Hane i dvogodišnjeg Vuka.


NAJNOVIJE VIJESTI

Pratite nas putem:

2BS Forum u Budvi.

Organizovanje svečanosti.

Joomla day

Organizovanje jubileja.